Wicona Roadshow obiskal AJM

25.5.2023

19. maja je naš partner WICONA obiskal sedež podjetja AJM s svojim ekskluzivnim WICONA Roadshowom 2023. Wicona, ki je AJM-jev dobavitelj ALU profilov, je mednarodno podjetje s sedežem v Nemčiji, in spada med največje svetovne igralce v svoji panogi.

Med dogodkom so imeli naši sodelavci izjemno priložnost videti interaktivno predstavitev Wiconinih izdelkov na kraju samem: ALU okna, ALU vrata, rešitev ALU okvirjev za steklene stene in velike steklene površine. Ogledali so si spajanje ALU okvirjev, zaključevanje spojev, se seznanili z vsemi novostmi na področju ALU okvirjev za okna in vrata, ter se poučili o izvoru aluminija iz katerih Wicona izdeluje profile za ALU okna. 

V živo na kraju samem

»Naši izdelki so enostavni za vgradnjo in rokovanje. To želimo prikazati na kraju samem. V mobilni delavnici zaposleni v posameznem podjetju sami preizkusijo izdelke. Možno je, med drugim, izdelovanje oken in vrat z Wicona štancarjem ali sestavljanje in uporaba vogalnih, stičnih in zaklepnih povezav ter fasade,« je dejal predstavnik podjetja Wicona, Sašo Koletnik.

Direktor podjetja AJM Trivo Krempl pa je po dogodku izpostavil, da se je takšen obisk izkazal kot zelo dobrodošel za naše zaposlene. Ne samo, da je izjemno praktičen, saj je Wicona na naše domače dvorišče pripeljala svoje znanje in tehnologijo neposredno iz tovarne, ampak je to tudi edinstvena priložnost za zaposlene, da se srečajo s strokovnjaki iz Wicone, se z njimi pogovorijo, prejmejo njihovo znanje, izmenjajo izkušnje ter vzpostavljajo in ohranjajo partnerstva. »Kakovost takšnih dogodkov v živo nedvomno presega tiste, ki potekajo na spletu,« je zaključil.

Wicona Road Show je obiskal podjetje AJM okna, vrata, senčila.
Wicona Road Show je obiskal podjetje AJM okna, vrata, senčila.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Virtualni sprehod skozi prenovljeni prodajni salon

V začetku letošnje pomladi smo zaključili s prenovo prodajnega salona na sedežu podjetja. Prodajni salon AJM na sedežu...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Dnevi odprtih vrat pritegnili množico kupcev

Kupci so prepoznali priložnost, ki smo jo pripravili s posebnimi ponudbami ob letošnji dnevih odprtih vrat, 19. in 20. maja,...
Več
PREBERITE TUDI

Novo! Inovativni rekuperator za okna in vrata AJM.

Predstavlljamo vam AJM AIRDOO - nov in inovativen sistem dvosmerne lokalne rekuperacije primerne tako za okna, kot za vrata. AJ...
Več