Servis

Dragi naši kupci, za vas smo vedno na voljo!

Servisiranje naših proizvodov izvajamo preko lastne servisne službe ali preko zastopnikov. Servisna služba nudi tako strokovno pomoč, kakor svetovanje. 

Naša servisna služba sestavljena iz klicnega centra, kjer sprejemamo vaše klice, vam svetujemo in koordiniramo s službo na terenu. Serviserji na terenu opravljajo delo po vsej Sloveniji, opremljeni so z vsemi potrebnimi orodji in pripomočki, ter dobro založeni z rezervnimi deli, ki so potrebni za servisiranje naših oken in vrat. 

Torej, kadar vam v vratih zaškripa, ali je na oknu počilo steklo, takrat je potrebno poklicati servisno službo. Ob prejetju klica sestavimo zapisnik, ki ga prejme serviser. Ta vas obišče na vašem domu že predhodno seznanjen s situacijo in z vso potrebno opremo. Natančen opis reklamacije nam bo olajšal delo, saj bomo le tako vnaprej oskrbljeni z ustreznimi rezervnimi deli in pripravljeni na popolno servisiranje, ter vam tako v najkrajšem času odpravili reklamacijo. 

V primeru težav, ne oklevajte in nas pokličite - za vaše klice smo na voljo vsak delovnik med 7. in 15. uro. Telefonska številka: 02/655 04 69. 

Naši serviserji opravljajo delo po vsej Sloveniji.
Naši serviserji opravljajo delo po vsej Sloveniji.
Protivlomna zaščita se začne pri oknih!

Pri nakupu oken je treba imeti v mislih tudi protivlomno zaščito, saj večina vlomov poteka skozi okno. Vlomilci si vzamejo vse, le časa ne. Tako šteje vsaka minuta, ko se okno upira poskusu vloma. PVC okna AJM so s posebno tehnologijo Safetec inside pripravljena in opremljena za maksimalno protivlomno zaščito. Odločite se za varnost. Izberite PVC okna AJM. 

 

 

Servis

Dragi naši kupci, za vas smo vedno na voljo! Servisiranje naših proizvodov izvajamo preko lastne servisne službe ali preko zastopnikov. Servisna služba nudi tako stroko...
Več

Naše prednosti

Tradicija, dolga več kot dve desetletji. Prve napotke smo prejeli, že leta 1990 ob ustanovitvi podjetja, od tujih strokovnjakov, nato pa smo vložili veliko truda, da smo popolnoma osv...
Več

Sponzorstva

Sponzoriramo šport in rekreativno dejavnost Svoj prostor smo našli tudi v kolesarjenju, priljubljenem športu vseh generacij. Smo prireditelj rekreativne kolesarske...
Več