Vanja in Sara srečni nagrajenki pomladne nagradne igre

22.3.2016

Pomladna nagradna igra »Skoči k AJM in zmagaj«, v kateri smo vas povabili, da povprašate po naših izdelkih in si pri tem pridobite tudi pomladne ugodnosti, mi pa bomo poleg tega izmed vseh nagradili še dva, enega z okni, drugega z vhodnimi vrati, je presegla naša pričakovanja. Število sodelujočih sta nas izjemno presenetili, kar dokazuje, da se s pomladjo ne prebuja le narava, pač pa tudi naši načrti o gradnji ter prenovi naših domov. 

Obveščamo vas, da je sreča pri žrebu bila tokrat na strani gospe Vanje Sokot iz Maribora, ki je prejela okna po ponudbi, in gospe Sare Zimmermann iz Črnega Vrha, ki je prejela vhodna vrata v vrednosti 1.600 evrov. 

Pod vtisom izjemnega odziva že snujemo nove nagradne igre in pripravljamo nove ugodnosti za vas, o katerih vas bomo obveščali tudi na naši spletni strani. 

 

Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Kolektivni dopust - poletje 2016

Spoštovani kupci in poslovni partnerji,  obveščamo vas, da smo na letnem kolektivnem dopustu od 25.7.2016 do ...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Subvencija Eko sklada za leto 2016 že na razpolago!

V začetku marca je bil objavljen nov razpis za subvencije Eko sklada. Razpis vključuje prenove, prenove na degradiranih območjih ...
Več
PREBERITE TUDI

Platinasta bonitetna odličnost za AJM

Ponosno sporočamo, da smo prejemniki Platinaste bonitetne odličnosti! Platinasto bonitetno odličnost nosijo izključno podjetj...
Več