Srečni petek: okna in vrata - 25%

6.9.2019

Za petek, 13. septembra, pri AJM pripravljamo nekaj zares posebnega. Vsa okna in vhodna vrata bomo znižali za kar 25%. Torej, vsi ki želite kakovostna okna in vhodna vrata po izjemni ceni, izkoristite to ekskluzivno ponudbo in se odpravite v enega od naših prodajnih salonov, kjer vam bomo pripravili ponudbo. 

Hladnejši del leta je pred vrati, kmalu se bomo ponovno začeli greti. Ne zamudite priložnosti, zdaj zamenjajte stara energetsko potratna okna in prihranite pri kurjavi. 

Sedaj se vam ponuja izjemna priložnost, saj smo v vseh prodajnih salonih AJM na petek, 13. septembra 2019, znižali naša okna in vhodna vrata za kar 25%. Ekskluzivno in zadnjič letos!

Vabljeni torej na "SREČNI PETEK V AJM", 13.9.2019, in izkoristite -25% na okna in vrata AJM v vseh prodajnih salonih po Sloveniji.

Popust 25% velja na PVC okna, PVC vhodna vrata, ALU okna, lesena okna, ALU vhodna vrata, lesena vhodna vrata, PVC-ALU okna in LES-ALU okna. 

Izkoristite to enkratno ponudbo in še letos prihranite pri kurjavi!

 

*Popusti se ne seštevajo, druge akcije so izvzete. 

Okna in vrata AJM s 25 odstotkov popusta.
Okna in vrata AJM s 25 odstotkov popusta.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Zero Sash by AJM na novi spletni strani

V AJM smo izredno ponosni na vse svoje izdelke, za vsemi tudi stojimo in jamčimo za njihovo kakovost. Dejstvo pa je, da je med vsem...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Z nami v Padovo in Treviso gredo...

... naslednji nagrajenci naše nagradne ankete, ki smo jo opravili med kupci naših izdelkov v preteklem letu: &nbs...
Več
PREBERITE TUDI

Znani so nagrajenci nagradne ankete kupcev 2022

Znani so nagrajenci nagradne ankete namenjene kupcem v drugi polovici leta 2021 in prvi polovici leta 2022.  Nagradna anketa...
Več