Srečna okna gospe Elizabete

12.6.2019

Včeraj smo bili na obisku pri gospe Elizabeti, srečni nagrajenki naše letošnje pomladne igre "Ne čakaj poletja, okna zamenjaj zdaj", ki smo ji povrnili strošek nakupa oken. Nagradna igra je trajala od 1. aprila do 10. maja, v njej pa so avtomatično sodelovali vsi, ki so v tem obdobju opravili nakup oken v katerem koli od prodajnih salonov AJM. 

Gospa Elizabeta, ki živi v Mariboru in je z novimi okni AJM opremila celotno svoje dvosobno stanovanje, pravi, da je prvič v življenju nekaj dobila in da je zelo vesela, da je to ravno ta nagrada.

Elizabeta je (žal) tipična slovenska upokojenka, ki mora skrbno ravnati z vsakim evrom. Za okna je več let varčevala, "vsak mesec nekaj malega od penzije". Z novimi PVC okni AJM 5000 classic line, roletami in notranjimi žaluzijami je zelo zadovoljna in se veseli zime, saj "pravijo, da so to najboljša okna, ki dobro tesnijo, tako da bom pozimi na toplem."

Povrnjena sredstva pa pravi, da gredo "na kupček" za prenovo stanovanja.

Ni dvoma, nagrada je šla v prave roke.  

Gospa Elizabeta pravi, da je bila odločitev za PVC okna AJM prava.
Gospa Elizabeta pravi, da je bila odločitev za PVC okna AJM prava.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Po sončni vzhod na prvi poletni dan

"Ti samo pridi," se je glasilo geslo dogodka, ki je vabil na Pohorje na ogled sončnega vzhoda na najdaljši dan v l...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

AJM Team Time Ride 2019 združil 800 kolesarjev

Kolesarska prireditev AJM Team Time Ride, ki smo jo letos pripravili že desetič zapored, ponovno ni razočarala, saj je minila tak...
Več
PREBERITE TUDI

Miklavž obdaril polno dvorano otrok

Otroke zaposlenih je tudi letos na predvečer godu sv. Nikolaja obiskal in obdaril Miklavž. Moža, ki odpre vrata v prednovole...
Več