Po sončni vzhod na prvi poletni dan

21.6.2019

"Ti samo pridi," se je glasilo geslo dogodka, ki je vabil na Pohorje na ogled sončnega vzhoda na najdaljši dan v letu. Nekaj sodelavcev se nas je odločilo, da je to odlična priložnost za rekreacijo, krepitev vezi in tkanje spominov. 

Jutro smo začeli ob 3.30 na zbirnem mestu na ploščani pred pohorsko vzpenjačo. Rahlo neprespani, a polni adrenalina, energije in pričakovanja smo odrinili v breg. Naprej po cesti do trikotne jase, potem pa naprej po smučarski progi, ali za nas v tem trenutku samo strmini, ki jo je bilo potrebno premagati, vse do vrha. Skupina 11 sodelavcev se je kmalu razdelila glede na tempo, ki ga je kdo premogel, nekako v tri skupine. Vse bolj se je danilo, mi pa smo vsak s svojim tempom "grizli" v ta naš hrib. Na koncu nam je malo pred peto uro uspelo vsem. Poplačani smo bili z velikim zadovoljstvom, ki je odseval s širokimi nasmehi na naših obrazih, pa malce z zamudo, tudi s krasnim sončnim vzhodom. 

Če se po jutru dan pozna in po prvem dnevu tudi celotno poletje, potem bomo letos deležni še nekaj takih trenutkov. Vsi smo sklenili, da ne obžalujemo zgodnjega vstajanja in da se, če ne prej, prihodnje leto na vrhu Pohorja vidimo spet. 

Po sončni vzhod na Pohorje.
Po sončni vzhod na Pohorje.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Naložba v vašo prihodnost

Naziv operacije: Povečanje mednarodne konkurenčne prednosti z nadgradnjo e-poslovanja lesenega stavbnega pohištva  ...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Srečna okna gospe Elizabete

Včeraj smo bili na obisku pri gospe Elizabeti, srečni nagrajenki naše letošnje pomladne igre "Ne čakaj poletja...
Več
PREBERITE TUDI

Podarjamo nova vrata in okna po polovični ceni

V podjetju AJM smo se odločili, da to pomlad začnemo s prav posebno akcijo. Vsi, ki se zanimate za nakup oken ali vrat AJM, se lah...
Več