Kolesarite z nami! AJM Team Time Ride prijave so odprte!

26.4.2017

Zadnja nedelja v mesecu maju (28.5.) je ponovno rezerviran za kolesarsko prireditev "AJM Team time ride". Kolesarski navdušenci bodo, kot vsako leto doslej, uživali ob drugačni in izjemno atraktivni prireditvi za vse generacije. Gre za edinstveno slovensko kolesarsko prireditev, saj se na progi “pomerijo” 4-članske, 3-članske ali 2-članske kolesarske ekipe. 

"AJM Team time ride" nima značaja kolesarske dirke, čeprav se vsaki ekipi meri čas kolesarjenja. Prelepa narava in številne turistične kmetije na progi kar vabijo, da vsaj na kratko posedite in si oddahnete – zato priporočamo turistično kolesarjenje in ne divjanje.

Kolesarska prireditev “AJM Team time ride” predstavlja rekreacijsko kolesarjenje z namenom druženja kolesarskih prijateljev. Pomembno je le, da v času od štarta do najkasneje 13.30 prekolesarite progo z zastavljenimi kontrolnimi točkami. Na vsaki kontrolni točki dobi kolesarska ekipa pri organizatorski ekipi žig na kontrolni karton.

Prelepa trasa, idilična narava in obilo zabave

Tudi letos boste kolesarili po izjemno razgibani trasi, od Kamnice pri Mariboru preko Kobanskih gričev do dveh “gorskih točk” – preko Sv. Križa in Sv. Urbana nazaj v Kamnico. Trasa je izjemno barvita in zanimiva ter bo med vinograde in gozdove ponovno privabila množico kolesarjev z vseh koncev Slovenije.

Množična  "AJM Team time ride" rekreativna kolesarska prireditev je namenjena vsem generacijam, najmlajšim, starejšim, pa tudi družinam. Poteka v čudovitem okolju, vstran od gostega mestnega. Trasa je dolga 25 km hribovite pretežno asfaltirane, delno pa tudi makadamske poti. Priporočamo kolesarjenje z gorskimi ali treking kolesi.

Pripravljamo tudi obilo presenečenj za vse udeležence. Načrtujemo, da se bo prireditve v letu 2017 udeležilo okrog 250 ekip, kar pomeni že okrog 1.000 kolesarjev iz vse Slovenije.

 

Prijavite se TUKAJ

 

"AJM Team time ride" je kolesarska prireditev za vse generacije.
"AJM Team time ride" je kolesarska prireditev za vse generacije.
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Kako se izdelajo okna in vrata? Z veseljem vam pokažemo!

Vas zanima kako se zastekli okno? Kako poteka izdelava okroglega lesenega okna? Kaj je v sredici krila vhodnih vrat – pen...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Imamo prosto delovno mesto za dva monterja

Podjetje AJM že od leta 2012 izdeluje tudi lesena okna in LES-ALU okna. Najsodobnejša proizvodnja za lesena okna v Slov...
Več
PREBERITE TUDI

Znani nagrajenci ankete Zadovoljstvo kupcev 2016

Spoštovani kupci,  z veseljem vam sporočamo imena srečnih nagrajencev - kupcev izdelkov AJM v preteklem letu, ...
Več