Podarjamo nova vrata in okna po polovični ceni

10.3.2018

V podjetju AJM smo se odločili, da to pomlad začnemo s prav posebno akcijo. Vsi, ki se zanimate za nakup oken ali vrat AJM, se lahko potegujte za brezplačna vrata ali okna po kar polovični ceni za celotno hišo. Tako je, prav ste prebrali. Če vas v življenju spremlja sreča, ste lahko prav vi tisti, ki boste brezplačno prejeli naša vrhunska vrata iz linije Trend ali okna po polovični ceni za celoten objekt, za katerega ste oddali povpraševanje. Za sodelovanje v naši nagradni igri morate oddati povpraševanje ali opraviti nakup v terminu od 10.3.2018 do 10.4.2018. Nato pa samo upajte in navijajte, da bo v ponedeljek 16. aprila sreča na vaši strani, kajti takrat bomo izžrebali dva srečna nagrajenca, ki bosta prejela:

1x vhodna vrata iz linije Trend ( v maksimalni vrednosti 1.600,00 evrov + ddv)

1x okna po polovični ceni, po nagrajenčevi ponudbi oziroma računu ( samo okna, brez senčil, polic in storitvenih stroškov).

Sedaj pa hitro v akcijo, pošljite povpraševanje, to lahko storite preko kontaktnega obraza TUKAJ, ali na konkretnem izdelku s pomočjo konfiguratorja, recimo za PVC okna AJM 5000, TUKAJ!

Na AJM vas čakamo v pričakovanju, da vas prepričamo z našo izjemno ponudbo

Z lepimi pozdravi,

Vaš AJM

 

Podrobnosti in pravila nagradne igre preberite na tej povezavi.


 

Oddajte svoje povpraševanje in se potegujte za okna in vrata AJM
Oddajte svoje povpraševanje in se potegujte za okna in vrata AJM
Gradnja hiše - postopek od parcele do vselitve.

Gradnja hiše je izjemno zahtevna naloga, ki zahteva veliko predanosti, znanja, načrtovanja in dokumentacije.

S pomočjo izkušenih arhitektov vas natančno peljemo skozi ves postopek od izbire in nakupa parcele preko gradnje vse do vselitve.

Preverite TUKAJ!

NASLEDNJI ČLANEK

Že sedmi osvojen zlati znak kakovosti v graditeljstvu

Na sejmu Dom, ki poteka od 13.3. do 18.3. 2018, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani smo na včerajšnji slavnostni...
Več
PREJŠNJI ČLANEK

Obiskali so nas kurenti!

Obisk kurentov - "pregnal" zimo vstran Tudi letos smo bili deležni tradicionalnega obiska kurentov iz Jakobskega dola,...
Več
PREBERITE TUDI

Okna AJM prva v kakovosti

Da v podjetju AJM znamo ustvarjati izdelke na najvišjem kakovostnem nivoju, je, še enkrat več, dokazala nedavna neodv...
Več